Cég neve: Lászlópack Kft.
Év: 2015
Pályázat azonosítója: GINOP-121-14-2014
Kategória: Technológia fejlesztés eszközbeszerzéssel
Elnyert támogatási összeg (eFt): 18 495
Iparág: Csomagolóipar
Régió: Közép- Dunántúli
Projekt:


A Lászlópack Kft. műanyag, illetve papír csomagolóanyag gyártását végzi, valamint csomagolóanyagokból síkfóliák és tasakok gyártásával is foglalkozik. Az élelmiszeripar összes területére gyártanak csomagolóanyagot, ezen felül Magyarország és Szlovákia papír-, és higiéniai termékeket gyártó vállalatainak ugyancsak beszállítóik. Speciális többrétegű fóliáikba csomagolnak élelmiszereket, kávét, fűszereket, fűmagot és sok egyéb terméket, melyeknél követelmény a magasfokú fény-, aroma-, és gáz záró képesség. 


A pályázat keretében beszereznek egy konfekcionáló gépet, egy klisétisztítót, egy ultrahangos mosót, egy alkatrészmosót és egy lepárló berendezést.

A konfekcionáló tasakkészítő gép 75-625 mm széles és 75-750 mm hosszú tasakot tud hegeszteni.

A következő berendezésekkel az eddig kézzel végzett tisztítási munkákat most korszerű gépekkel tudják majd végezni.

A klisétisztító berendezéssel biztosítható a flexo klisék legkíméletesebb, ugyanakkor legalaposabb tisztítása. Az ultrahangos mosóberendezés az anilox sleeve-ek és hengerek egyszerű és gazdaságos tisztítását teszi lehetővé. Az alkatrészmosó berendezés a flexo gép alkatrészek elmosására képes, úgy, mint festéktartály, festéktálca, és egyéb oldószeres festékkel szennyezett alkatrészeket. A lepárló berendezés beszerzésével a drága bérmunka helyett saját maguk tudják majd csinálni a lepárlást.


A pályázat összköltsége 41 100 000 Ft, ebből a támogatás 18 495 000 Ft. 

A honlap megtekintéséhez javascript engedélyezése, és 9.0, vagy magasabb verziójú flahPlayer szükséges!

FlashPlayer letöltése

REFERENCIÁINK - NYERTES PÁLYÁZATOK

Az alábbiakban egy kivonatot talál referenciáinkból, ha részletesebb referencialistát szeretne, kérjük vegye fel a kapcsolatot irodavezetőnkkel!