Cég neve: Váci Malom Gabonafeldolgozó és Értékesítő Kft.
Év: 2014
Pályázat azonosítója: EMVA - technológiai berendezések korszerűsítése
Kategória: Technológiai berendezések korszerűsítése
Elnyert támogatási összeg (eFt): 5 160
Iparág: Élelmiszeripar
Régió: Közép-magyarországi
Projekt:


A malom étkezési búza őrlését, malomipari termékek, lisztek és takarmányőrlemények értékesítését végzi. Válogatott búzából kiváló minőségű liszteket őröl az üzem, amely a Dunakanyar lisztszükségletének jelentős részét adja.


A váci malom üzem egy műemléki malom épületben működik. A vállalat az épületeiben folyamatos újjáépítéseket és fejlesztéseket hajt végre. A malom technológiája újnak mondható. Azonban szükség van egy nagyobb teherbírású (60 tonna méréshatárú) hídmérleg beállítására. A hídmérleg beépítése végett építési tevékenységet is kell végezni a pályázat keretében. A régi laboreszközök, mérő készülékek helyett is szükségesek új berendezések a minőség ellenőrzéshez. A beszerzendő esésszám mérő a búza valamint a rozs lisztjének esésszám mérésére szolgál. Beszereznek a telephelyre egy készüléket, mely őrleményével kedvező minta előkészítést biztosít az esésszámvizsgáló berendezéshez. Továbbá egy gabona- és lisztelemző készüléket is megvásárolnak.


A honlap megtekintéséhez javascript engedélyezése, és 9.0, vagy magasabb verziójú flahPlayer szükséges!

FlashPlayer letöltése

REFERENCIÁINK - NYERTES PÁLYÁZATOK

Az alábbiakban egy kivonatot talál referenciáinkból, ha részletesebb referencialistát szeretne, kérjük vegye fel a kapcsolatot irodavezetőnkkel!