Cég neve: Print City Europe Nyomdaipari Zrt.
Év: 2014
Pályázat azonosítója: NFA-2014-KKV
Kategória: Munkahelyteremtés
Elnyert támogatási összeg (eFt): 10 500
Iparág: Nyomdaipar
Régió: Közép-magyarországi
Projekt:


A Print City Europe Zrt. 2014. év végéig fejleszteni kívánja a grafikai tervezés, nyomdai előkészítés gépparkját, valamint az emberi erőforrás fejlesztési tervek megkívánják, hogy hardver és szoftver szinten is beruházásokat hajtson végre.


A társaság informatikai fejlesztése irodai szinten a már meglévő vállalatirányítási rendszer moduljainak további 5 munkaállomáson való elérhetőségét és napi használatát tenné lehetővé a létszámbővítési tervekhez igazodva, valamint 3 hardver berendezés és annak szoftver igénye merült fel a montír készítés és pdf ellenőrzés területén. Az adattárolás és anyag fogadás elengedhetetlen feltétele, hogy új szerverekkel bővítsük a kapacitásunkat. 


A társaság szükségesnek találja egy darabb Heidelberg típusú CTP berendezés beszerzését, amely teljessé tenné a komplett nyomdaipari gépparkját. Ezzel a beruházással teljessé válhat az előkészítési gépparkjuk.  A termal lemezes CTP hívó és levilágító berendezés az ofszet nyomdai gyártással összefüggő innovatív és környezettudatos beruházásnak számít, valamint költséghatékonysági lehetőségeket biztosíthat számukra. Ugyanakkor alkalmassági feltételnek való megfelelést tesz lehetővé az egyes közbeszerzési és multinacionális vállalati tenderek sikeres ajánlattételében.

 

A honlap megtekintéséhez javascript engedélyezése, és 9.0, vagy magasabb verziójú flahPlayer szükséges!

FlashPlayer letöltése

REFERENCIÁINK - NYERTES PÁLYÁZATOK

Az alábbiakban egy kivonatot talál referenciáinkból, ha részletesebb referencialistát szeretne, kérjük vegye fel a kapcsolatot irodavezetőnkkel!