Cég neve: ELECTROAUTO Környezetkímélő Jármű Fejlesztő, Gyártó és Forgalmazó Kft.
Év: 2012
Pályázat azonosítója: GOP-1.3.1-11/A-2012
Kategória: kutatás-fejlesztés
Elnyert támogatási összeg (eFt): 30.428
Iparág: gépjárműkereskedelem és szolgáltatás
Régió: Közép-Dunántúl
Projekt:

Innovációs pályázat az ElectroAuto Kft-nél EU-s támogatás az Unio Tender Europa Kft. segítségével

 

Az Unio Tender Europa Kft. egyik ügyfelének, az  ElectroAuto Kft-nek a „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” című GOP pályázaton nyert vissza nem térítendő támogatást.


A pályázat célja egy piacképes, sorozatgyártásra is alkalmas napelemmel is ellátott, tisztán elektromos hajtású közúti közlekedésre alkalmas személyszállító járműszerelvény prototípusának kifejlesztése, amelynek erdményeképpen javul az ElectroAuto Kft. nemzetközi versenyképessége.


A projekt megvalósítása során létrejövő termék: napelemmel is ellátott 9+12+12 személyes, összesen 32+1 személy szállítására alkalmas, 3 tagból álló, tisztán elektromos hajtású személyszállító jármű. Az elektromos meghajtás fejlesztési területe széles spektrumú, de elsősorban a személygépjárművekre fókuszál, ugyanakkor számtalan más területen alkalmazható  optimálisan a tisztán elektromos meghajtás – szabadidős tevékenység, kereskedelem, közszolgáltatások.


A turisztikai célú élményjárművek területe eddig kihasználatlan volt. A városnézés vagy különböző turisztikai attrakciók helyszínei közötti közlekedés nem követel nagy sebességet, de megfelelő kényelmet, optimális üzemeltetést igen. Az ElectroAuto Kft. erre az alkalmazásra fejleszti ki járművét.


A megjelenésében is attraktív, idegenforgalmi látványosságnak is számító városnéző járműszerelvény vonzza a kikapcsolódásra, pihenésre és ismeretszerzésre vágyó turistákat. 

A honlap megtekintéséhez javascript engedélyezése, és 9.0, vagy magasabb verziójú flahPlayer szükséges!

FlashPlayer letöltése

REFERENCIÁINK - NYERTES PÁLYÁZATOK

Az alábbiakban egy kivonatot talál referenciáinkból, ha részletesebb referencialistát szeretne, kérjük vegye fel a kapcsolatot irodavezetőnkkel!