Cég neve: Császári Pékáru Sütő KKT.
Év: 2012
Pályázat azonosítója: GOP-2012-224
Kategória: Munkahelyteremtés
Elnyert támogatási összeg (eFt): 9 369
Iparág: Sütőipar
Régió: Közép-Dunántúl
Projekt:

 

Munkahelyteremtés vissza nem térítendő támogatásból a Császári Pékáru Sütő Kkt-nál

 

A Császári Pékáru Sütő Kkt. új munkavállalók felvételére nyert támogatást a GOP-2012-2.2.4 kódszámú, „Mikro-, kis-, és középvállalkozások munkahelyteremtési képességének támogatása” című pályázaton.

 

A vállalkozás 2012. októberétől decemberig 8 főt vesz fel.

 

A projekt keretében a Császári Pékáru Sütő Kkt. jelenlegi 59 fős állományi létszámát kívánja 8 fő, teljes munkaidős munkavállalóval bővíteni. A 8 fő új dolgozóból 5 fő fiatal álláskeresőnek minősülő munkavállaló lesz. A munkahelyteremtés érinteni fogja a szakmunkás, az irodai adminisztáricós, és az egyéb üzemi működéshez szükséges munkaköröket is. A kapacitásfejlesztést a folyamatosan növekedő gyártással párhuzamosan megnövekedett munkaerő igény indokolja, mely a hatékony termelés alapja.

 

A Császári Pékáru Sütő Kkt. 2000-ben alakult. A Kkt. tulajdonosi köre alapítás óta változatlan: 2 fő magyar magánszemély a tulajdonos. A vállalkozás főtevékenysége: kenyér; friss pékáru gyártása. A házikenyéren, kiflin és kuglófon kívül a finom pékáru készítése fokozatosan indult el. Nagyobb fejlesztés is megvalósult, továbbá lehetőség nyílt arra, hogy a sütőipai tevékenység kibővüljön. Ezáltal két fő üzletág jött létre: pékség és cukrászat. Temékkínálatuk mára több mint 160 féle terméket tartalmaz, melyek több mint 60 viszonteladónál és saját mintaboltokban kerülnek értékesítésre. Az első mintabolt az új üzemmel együtt Császáron nyílt meg, majd később Kisbéren, Tatán, Tatabányán is nyíltak üzleteik. Szaküzleteik ellátása napi többszöri szállítással történik, így biztosítva a termékek folyamatos frissességét.

 

 

A honlap megtekintéséhez javascript engedélyezése, és 9.0, vagy magasabb verziójú flahPlayer szükséges!

FlashPlayer letöltése

REFERENCIÁINK - NYERTES PÁLYÁZATOK

Az alábbiakban egy kivonatot talál referenciáinkból, ha részletesebb referencialistát szeretne, kérjük vegye fel a kapcsolatot irodavezetőnkkel!