Cég neve: Remondis Szolnok Zrt.
Év: 2012
Pályázat azonosítója: TÁMOP-612/11-1
Kategória: Egészséges életmód
Elnyert támogatási összeg (eFt): 6 755
Iparág: hulladékgazdálkodás
Régió: Észak-Alföld
Projekt:

A Remondis Szolnok Zrt  az „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok-lokális színterek” című TÁMOP pályázaton nyert 100 % vissza nem térítendő támogatást.

 

A pályázat célja a vállalkozás munkavállalói élet minőségének-, egészségi állapotának javítása, melynek közvetett erdményeképpen javul a Remondis versenyképessége. Az életmód programok olyan közösségi mintát teremtenek, melyek fenntartható módon szemléletváltozást eredményeznek és hosszú távon kevesebb terhet jelentenek az egészségügyi ellátórendszerre is. Az egészséget szolgáló egyéni magatartásminták és közösségi értékek elterjedésének ösztönzése, az egészségfejlesztés színterein megvalósuló közsségi programok elterjesztése, az életminőség javítása.

 

A pályázat keretében 2012 szeptember és 2013 augusztus között a dolgozók minden hónapban különféle egészségmegőrző és szemléletformáló programokon vehetnek részt.

 

A megvalósuló tevékenységek között van stresszkezelő, lelki egészség megőrzésére irányuló egészségfejlesztési csoportfoglalkozás, tábor; az egészséges táplálkozás, illetve energiaegyensúly  megtartása, és/vagy visszaállítása érdekében klubbok megtartása, egészségügyi állapotfelmérés; továbbá rendszeres testmozgást elősegítő szabadidős programok megvalósítása: egészségnap, bajnokság.

 

A rendezvények során a dolgozók felfrissíthetik és gyarapíthatják az egészséges életvitelhez szükséges ismereteiket, mely az életminőségük javulásához vezethet. A program megvalósításáról mind a munkáltatók, mind a munkavállalók hosszú távú pozitív hatást remélnek, mely akár a munkahelyi teljesítmény növekedésben is érzékelhető lesz.

 

 

A honlap megtekintéséhez javascript engedélyezése, és 9.0, vagy magasabb verziójú flahPlayer szükséges!

FlashPlayer letöltése

REFERENCIÁINK - NYERTES PÁLYÁZATOK

Az alábbiakban egy kivonatot talál referenciáinkból, ha részletesebb referencialistát szeretne, kérjük vegye fel a kapcsolatot irodavezetőnkkel!